dilluns, 11 de maig del 2009


"III Jornadas de la Ciudad" - Alacant, 11 a 23 de Maig 2009


Punt de Debat Alacantí vol felicitar la Plataforma d'Iniciatives Ciutadanes d'Alacant per l'organització de les "III Jornadas de la Ciudad" que se celebren a la nostra ciutat entre l'11 i el 23 de Maig. Un completíssim i maratonià programa de vora la cinquantena d'activitats (reflexions, debats, trobades, visites i accions lúdiques), per a contribuir a la formació i configuració d'una opinió pública lliure i crítica.



Una vintena d'associacions com Alicante Vivo, Plataforma Comarcal por la Movilidad, Plataforma en Defensa del Puerto, Plataforma Salvem Fontcalent, i diverses associacions de veïns, entre d'altres, han col·laborat en l'organització de les Jornades, conformant un espai de trobada i diàleg per a la renovació de les formes de participació urbana.


Punt de Debat Alacantí vol animar-vos a que no desaprofiteu esta oportunitat de participació dins d'estes jornades organitzades per col·lectius que, des del seu prisma, també estimen la terreta com nosaltres, i que per tant mereixen tot el nostre recolzament i respecte.

Tot i que diversos membres de Punt de Debat Alacantí tenim previst assistir a diverses activitats de les Jornades, esperem poder sumar-nos d'una manera més activa i organitzativa a l'edició de l'any vinent, una volta el nostre Grup s'haja consolidat i compte amb més recursos i temps suficient per organitzar la nostra col·laboració.

4 comentaris:

  1. Benvolguts amics:

    M'he assabentat per valencianisme.com de l'existència del vostre blog. Sabia per Ferran de les vostres reunions, però desconeixia el vostre mitjà de comunicació. La filosofia del vostre grup em sembla idònia i les reflexions que m'he llegit (la del territori de Josep Lluís i la dels jóvens de Quique) em semblen molt pertinents.

    Repensar Alacant és necessari i oportú. I és ben important que eixa reflexió es faça des d'una perspectiva valenciana i valencianista que oferisca aportacions des de l'afecte i no des del retret. El valencianisme no es pot construir contra la ciutat. S'ha de superar la visió negativa que es té de València i d'Alacant i hem de ser conscients del valor estratègic i simbòlic d'estes dos ciutats valencianes que hem d'aprendre a estimar.
    Enhorabona. No sé si féu newsletters o correus per a avisar de les novetats. Vos agrairia que em comunicàreu per e-mail els articles que aneu penjant. No obstant, per si de cas, ja esteu entre els meus blogs favorits.
    Salutacions a tots i, especialment, a Ferran, Josep Lluís i Quique.
    Agustí Colomer.

    ResponElimina
  2. M'agradat molt el vostre blog. Us felicite.
    Jo em presente. Em diuen Pere Moll i sóc natural de Calp.
    Porte vivint a Alacant 2 anys i faig el que puc per llevar els tòpics que tènim els valencians de les terres del sud.
    Un exemple, l'altre dia parlant amb el meu cunyat - alacantí - li vaig dir que jo em faría de l'Hèrcules mentres que ell no siga del Madrid. Això el va fer reflexionar.
    També crec que si només queda un 3% d'alacantins de socarrel a la ciutat - aquestos haurien de intentar arrivar a les altes instàncies de la ciutat per tornar-li la seua dignitat -
    Jo crec que la deixadesa de la ciutat té com a component principal que la majoria dels ciutadans d'Alacant pensen en el seu poble de Múrcia o Albacete abans que Alacant.
    Endavant, conteu amb un fan nou.

    ResponElimina
  3. Bon dia Rent i Pere, moltes gràcies per les vostres felicitacions i ànims per a continuar endavant.

    Responc a Rent. Al respecte del calendari, vos recomane que al voltant de les dates assenyalades com a dates de reunió del PDA consulteu el blog per vore publicades les temàtiques. La resta d'entrades sorgixen d'una manera més espontània, però podeu utilitzar l'ocasió si entreu quan anem publicant les 13 temàtiques de debat per a llegir-les també.

    I per supost, vinculant-nos des del teu blog pots llegir les nostres novetats també.

    Responc a Pere. L'has clavat. De totes formes, també pense que l'Hèrcules ha d'esdevindre de nou un gran, i consolidar-se de nou a la primera divisió. Serà un punt clau per a recuperar a molts herculans decebuts, alguns que es feien molts quilòmetres per vindre'l a vore, i espere que eixos ens ajuden als que volem un Hèrcules per a tots i amb una imatge més propera al nostre País.

    Comptem amb tu.

    Salutacions als 2!

    ResponElimina
  4. Quique sempre vas carregat de faena, ho sé, però el teu espèrit pot amb tot. Gràcies per estar ahí fent-lo tot més actiu.

    ResponElimina