dimarts, 9 de març del 2010


CINEMA EN VALENCIÀ A ALACANT


Punt de Debat Alacantí vol fer-se ressò de l'edició d'enguany de Cinema en Valencià, ens vegem als cines ABC Gran Via!

La Universitat d'Alacant i l'Institut d'Estudis Catalans et conviden a veure cinema en valencià, cada dijous, des de l'11 de març fins al 20 de maig, als cines ABC Gran Via d'Alacant. En total s’emetran huit pel·lícules. L’entrada és gratuïta amb la TIU de la Universitat d'Alacant o amb les invitacions que podeu recollir a la sala Aifos i a la Seu d’Alacant. L’entrada per al públic general és de dos euros.

La primera pel·lícula, ‘Millennium 1’, s’emetrà el pròxim dijous 11 de març, a les 17 i a les 20 hores, als cines ABC Gran Via d'Alacant.

Podeu consultar la programació completa en
http://www.cinemaenvalencia.com.

Servei de Promoció del Valencià - Universitat d'Alacant

3 comentaris:

  1. hola! crec que cines abc en el tema llengua encara es pot salvar un poc,no? perquè a gandia també estan els abc i sino mal recorde també van fer algunes películes en valencià.

    I dels imf sabeu si han fet valencià alguna vegada? ho dic perquè a ondara estàn els imf i els faria una proposta.....o dieume comm està el tema per demanar-ho

    Gràcies

    ResponElimina
  2. Bon dia, a Alacant ha hagut, fa no massa, un altre cicle de Cinema concertat amb Filmoteca Valenciana, crec recordar que als cines Ana, que es troben a prop de la Plaça dels Estels. I algunes pel·lícules es projectaven en valencià.

    Dels IMF desconec si van fer cinema en valencià. Normalment al Diari Información solen vindre els números de contacte de cada sala.

    Un abraç, company!

    ResponElimina
  3. Per cert, el Dijous que ve es projecta Ice Age 3!!

    ResponElimina