dimarts, 20 d’abril del 2010


Punt de Debat Alacantí, en la Quinzena de la Ciutat d'Alacant 2010


Un any més tard de la nostra concepció i amb els tràmits de constitució en Associació Cultural, Punt de Debat Alacantí participarà de nou (esta vegada com a ponents) en les Jornades de la Ciutat d'Alacant 2010 organitzades per la Plataforma d'Iniciatives Ciutadanes d'Alacant i batejades enguany com Quinzena de la Ciutat.

Amb el títol "Repensar Alacant des de dins", el proper Dimecres 5 de Maig a les 20 hores, a les instal·lacions de
La Cívica-Escola Valenciana situades al Carrer Perú, 16 (Zona Port-Baver), Punt de Debat Alacantí exposarà els seus punts de vista al voltant de determinades qüestions que afecten la nostra ciutat: Economia, Cultura, Joventut, Territori, ... i molt més.

L'objectiu principal de la nostra jornada és donar-nos a conéixer a ciutadans i altres col·lectius d'Alacant, oferir-los col·laboració i que sàpien que a partir d'ara poden comptar amb nosaltres com una associació més que lluita des de la nostra creació per la repersonalització de la nostra terreta i la reintegració de la mateixa dins d'un context plenament valencià, com a camí irrenunciable per aconseguir un futur esperançador per a la Terreta en tots els àmbits.
Fes clic ací per a accedir al mapa d'ubicació de La Cívica a Alacant

1 comentari:

  1. Enhorabona pel treball d'actualització. Espere ens vorem demà per preparar la compareixença pública

    ResponElimina