dissabte, 12 de març del 2011


UNA ROSCA DE REIS MOLT ESPECIAL




El divendres 2 de Gener de 2009 un grupet d’amics i contactes d’amics, tots nosaltres compromesos amb els interesos materials i espirituals del Poble Valencià, ens vam reunir a casa d’en Josep Lluis Mira, per tal de sentar les bases d’un possible projecte d’actuació conjunta a la Ciutat d’Alacant i a la seua Comarca, a més de compartir el dolç típic d’esta época de l’any.
Ens reunirem: Pep Martínez i Vicenta Ferrer, Joaquim Gonzàlez Caturla i Pilar Gonzàlez, Emili Rodríguez Bernabéu i la seua esposa Maria Virgília, Ferran de Rojas, Lluis Moreno i un servidor i la seua esposa: Josep Lluis Mira i Mila Martos. Ens acompanyava també ma mare: Magdalena Conca Sanchis. Un total d’onze persones congregades pel desig de servir el País que estimaven i encara estimen.
En aquesta reunió es va propossar que Ferran de Rojas el.laborara un document que fora una mena de ponencia inicial, per tal que el grup (i els nous contactes que s’hi afegiren) la pogueren debatre i posar en comú noves idées i propostes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada