dilluns, 11 de novembre del 2013


PUNT DE DEBAT ALACANTÍ PER UNA TELEVISIÓ PÚBLICA, EN VALENCIÀ I DE QUALITAT, DE TOTS I PER A TOTS. RTVV NO ES TANCA !!!

PUNT DE DEBAT ALACANTÍ
L’alacantinisme de construcció


Alacant, 8 de novembre de 2013

L’associació cultural PUNT DE DEBAT ALACANTÍ, que té com el seu principal principi ideològic l’anomenat alacantinisme de construcció, entés com la vocació de potenciar l’important paper i la vertebració d’Alacant dins de les terres valencianes, atesa la seua singularitat i particularitat dins el conjunt valencià

M A N I F E S T A

que Radiotelevisió Valenciana és sense cap mena de dubte una eina fonamental per a aconseguir allò que anomenem “repersonalització alacantina”, entesa com la necessitat de retornar a Alacant els seus arrels i al mateix temps el seu futur, generant un camí propi de progrés, economia, riquesa i valors culturals, socials i col·lectius.

Des de PUNT DE DEBAT ALACANTÍ entenem que, si a qualsevol racó del territori valencià necessitem una televisió pública, en valencià i de qualitat, a Alacant més encara si cap, per la seua singularitat de desarrelament i despersonalització motivada pel centralisme del Cap i Casal, que ha servit de brou de cultiu òptim per a alimentar el sentiment castellanista i sucursalista de Madrid al llarg dels últims anys.

Per este motiu, entenem que el tancament de la radiotelevisió dels valencians suposa una greu ferida a la nostra vertebració territorial, així com a la integració de l’activitat empresarial, cívica, educativa i social del conjunt valencià, que no podrà ser partícep de debats i activitats que traslladen i integren la seua sensibilitat i reflexió dins de la societat alacantina amb valors humanitaris, de llibertat, solidaritat i progrés material i immaterial que perfilen un Alacant sòlid i competent, repersonalitzat i amb garantia de futur per a tots.

D'igual forma volem manifestar el nostre rebuig més frontal al tarannà que havia pres Radiotelevisió Valenciana en els últims anys de censura i manipulació informativa i felicitar els seus treballadors per la seua valentia, mostrada en les últimes hores, trencant tabús i deslligant-se de tot allò que tant de mal ens ha fet com a poble. Estem convençuts de que podem recuperar la dignitat perduda, i que també caldrà buscar culpables ja que la societat valenciana així ho reclama.

Per últim demanem als treballadors de Radiotelevisió Valenciana, la nostra, que demostren la seua sensibilitat amb els territoris més perifèrics com la nostra terra alacantina i rebutge les imposicions centralistes que tant de mal han fet, fent oblidar a molts que des del Sénia fins al Segura som tots germans i tots valencians.

PUNT DE DEBAT ALACANTÍ PER UNA TELEVISIÓ PÚBLICA, EN VALENCIÀ I DE QUALITAT, DE TOTS I PER A TOTS.


RTVV NO ES TANCA !!!

1 comentari:

  1. I have looked for so several posts about the blog lovers except this post is of course a nice one, keep on.sky blue credit repair review

    ResponElimina