divendres, 29 d’abril del 2011


Punt de Debat Alacantí complix un any



Benvolguts amics, ha passat ja un any des del passat 23 d'Abril de 2010, data de celebració de l'assemblea constitutiva de Punt de Debat Alacantí com associació, apolítica però aglutinadora de tot moviment enriquidor i repersonalitzador d'Alacant, lliure d'odis i autoenganys.

Reunions, participació en jornades i cicles de cinema, reflexions a través del nostre blog, i la creació de la nostra pàgina en Facebook poden resumir la nostra activitat durant el nostre primer any d'existència.

Lents però segurs, "discrets però vigorosos", ens podem marcar per al nostre segon any de vida un objectiu de creixement a través de diversos canals, com per exemple les xàrcies socials a través d'Internet.

Vull compartir amb tots vosaltres una cançó absolutament genial, interpretada pel grup català Manel, el títol de la qual és totament adequat per a la nostra celebració: Aniversari.

Fes clic ací per obrir el video en finestra independent.

Salutacions cordials i felicitats per a tots!

2 comentaris:

  1. mireu aixo es un timo malayo aquet señor es fa palles al sofa de la seva casa i aixo nooo.... no hu podem permetra un dia es morira i hos donaran a tots pel cul xicots aixi que apa a la merda aquet vell i que la palmi rapid

    ResponElimina