dilluns, 13 de juny del 2011


ACTE DE PRESENTACIÓ, DIJOUS 16 JUNY, SEU UA CIUTAT D'ALACANT



Benvolguts amics/amigues del Punt de Debat Alacantí:

Com sabeu hem fet activitats ben diverses i variades des de la nostra constitució oficial com a associació legalment registrada. Algunes d’elles, com les comissions i la participació en jornades de la ciutat les hem fet perque teníem la intenció d’arredonir la nostra tasca i presència cívica, altres com el recorregut pel “Vell Alacant”, per la seua història, les seues llegendes i pels seus racons menys coneguts i encantadors, a més a més, per gust i esplai.

Ha arribat el moment de fer balanç i fer créixer la flama de la participació, vos ho demanem i preguem amb tota la il·lusió i força per a un esdeveniment, sense dubte central i importantíssim en la nostra vida com a grup i com a col·lectiu: un acte de presentació a la Seu de la Universitat d’Alacant en el Passeig Ramón y Cajal, 4, cantó en Av. Doctor Gadea d’Alacant ciutat.

Vos encoratgem a estar, participar i no faltar, a ser amb tots nosaltres. Hem preparat un recull de les ponències que hem fet en l’any anterior, hem preparat un treball de projecció sobre el Punt de Debat Alacantí, hem organitzat una trobada amb amics i per a presentar-nos en societat, i hem procurat que este dia signifique un nou punt d’eixida de la nostra associació.

Serà el dijous dia 16 de juny a les 20.00 hores en l’esmentada Seu de la UA de Ramón y Cajal i en esta ocasió en particular vos demane l’esforç d’assistir i compartir una estoneta amb nosaltres.

Comptem amb tots vosaltres. Segur que l'acte serà motiu de goig i satisfacció, d’il·lusió i de continuació d’un camí i uns ideals que pensem nets, honrats, moderats i de fe en la nostra terra i en la nostra condició personal.

Vos envie una abraçada sincera

Ferran de Rojas i Martínez-Parets

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada