dimarts, 6 d’octubre del 2009


Punt de Debat Alacantí s'adherix a la campanya a favor de la distinció de la Generalitat a Miquel Grau



La nit del dia 6 d'octubre de 1977, un grup de jóvens alacantins enganxaven cartells pels carrers d'Alacant, convocant la manifestació que s'hauria de celebrar per a commemorar el Dia Nacional del País Valencià a la capital alacantina. Era la primera manifestació en llibertat i el crit "Llibertat, Amnistia i Estatut d'Autonomia", ressonava amb una força impetuosa per tot arreu del País Valencià.

Miquel Grau (Alacant 1957-1977), era un d'aquells jóvens alacantins, en aquell moment tenia 20 anys, però una voluntat assassina segà la seua vida, en llançar-li un maó que li va impactar al cap. Uns dies més tard, el 16 d'octubre, Miquel Grau moria a causa d'aquesta agressió criminal.

Miquel Grau va lluitar fins la mort, per aconseguir la llibertat del Poble Valencià, com molt be va immortalitzar Al Tall en la seua cançó "Per cridar vull l'Estatut a Miquel assassinaren". Fes clic ací per escoltar-la al YouTube.

Miquel representa a totes les ciutadanes i ciutadans valencians que han lluitat i lluiten per la llibertat, la justícia i la dignitat del nostre poble.

Ara ha arribat el moment de que la Generalitat Valenciana li reconega, tot atorgant-li la seua màxima distinció, aquell sacrifici, que manifestà la voluntat d'autogovern del Poble Valencià.

Per això, Punt de Debat Alacantí vol adherir-se a aquesta campanya i demana la teua adhesió, tot i pregar-te que complimentes el següent model:

MOLT HONORABLE PRESIDENT DE LA GENERALITAT EN FRANCISCO CAMPS I ORTIZ

…………………………………………………………………………………………………………………
Nom i Cognoms

veí de ……………………………………………CP…………amb DNI ………………………………
Població

i amb domicili a efectes de notificació en ………………………………………………………
Carrer/plaça Núm

S’adhereix a la proposta registrada pel BLOC el passat 24 de setembre en Registre General de Presidència de la Generalitat Valenciana, per demanar que se li concedisca l’Alta Distinció de la Generalitat a títol pòstum a Miquel Grau i Gómez.

Data

Signatura


i que el lliures a qualsevol oficina del PROP de la Generalitat Valenciana, o l'envies per correu postal a


Més informació a la pàgina web d'Alicante Vivo. Fes clic ací per accedir-hi.

1 comentari:

  1. Vos recomane la lectura del post "Miquel Grau, trenta anys després" del Blog de Masclet:

    http://el-blog-de-masclet.blogspot.com/

    Pareix que el carrer que Miquel Grau té a València està a punt de desaparéixer.

    Salutacions!

    ResponElimina