divendres, 25 de desembre del 2009


BON NADAL I FELIÇ 2010!

Punt de Debat Alacantí vol desitjar a tots els nostres visitants unes bones festes nadalenques i una bona d'entrada en el nou any 2010, durant el qual continuarem treballant per repensar i re-personalitzar la Terreta des del nostre prisma alacantí, valencianista, moderat i compromés.

Una forta abraçada a tots ... i visca Alacant !!!


3 comentaris:

  1. Hola Quique, he estat fullejant les diverses entrades del blog i he de dir que hi ha diversitat i valencianisme entre els diversos suscriptors del blog.Jo vinc del nord de la província d'Alacant i estaría molt interessat en participar en els debats que organitzeu sobre el valencianisme d'Alacant tema que m'interessa degut a la dificultat de trobar la identitat valenciana dins la capital meridional del Pais. Vos deixe el meu correu electrònic per estar assabentat de qualsevol activitat epilef_tarbena@hotmail.com

    ResponElimina
  2. Hola Felip, m'alegre de vore que t'ha agradat el blog. Per supost t'avisarem per a la propera reunió del Punt de Debat Alacantí, esperem que et trobes a gust amb nosaltres.

    Com pots vore a Alacant ciutat som pocs, però no ens rendim, els que estem farts de despersonalització i mediocritat. I continuarem posant el nostre granet d'arena per contribuir a canviar la situació.

    Et passe el meu: entemar@telefonica.net

    Salutacions

    ResponElimina